Bloginterjú

Az oldalon bloggerekkel készült készült bemutatkozásokat, interjúkat találtok. Rengetek hasznos, és új blogot megismerhettek, nem beszélve arról, hogy az egyes blog készítőiről is sok-sok új információt, és érdekességet olvashattok. Elsődleges szempontnak tartom, hogy minőségi, részletes interjúk kerüljenek fel az oldalra. Kellemes szórakozást!

Ismertető

Szívesen olvasnál valakiről egy beszámolót, interjút. Írd meg az ötleted, kívánságod a bloginterju@indamail.hu e-mail címre, és megpróbálom minél hamarabb teljesíteni.

Linket szeretnél cserélni? Megoldható csak írj egy e-mailt a címemre, ebből mind a kettőnknek haszna származhat.

Ha tettszik az oldal, és szeretnéd a következő interjút is elolvasni, akkor vegyél fel a könyvjelzőid közé.

Heti rendszerességgel szeretném megjelentetni az interjúkat, de a publikálás a hét bármely napjára eshet.

Kapcsolat:

e-mail: bloginterju@indamail.hu

msn: bloginterju@indamail.hu

Skype: bloginterju
Chat with me

Az oldal szabályzatát mindenki olvassa el, ezt ide kattintva meg is teheted, de a fenti menüből is elérheted a szabályzatot!


Néhány olvasói visszajelzés:

"Ma bukkantam rá az oldaladra. Jó ötletnek tartom a témát, amolyan hiánypótló."

"Nagyon jó, kezdeményezésnek tartom bemutatni a blogosokat, interjút készíteni velük."

"Valóban jó kezdeményezés, közelebb kerülhetünk így egymáshoz, sőt a mostanában divatos Bloggerigazolvány féle nem tudom mihez jó támpont lehet ez az oldal."

"Egyszer volt már hasonló blog, de megszűnt. Sajnáltam, hogy - a kezdeti lelkesedés ellenére - feladták a srácok, és sajnáltama blog megszűnését is. Remélem, ez a blog életben marad, mi több, felvirágzik. Előre! :)"

Aktuális szavazás

Számláló

Jelenleg ennyien tartózkodnak a blogon:




Összesen ennyi ember látta már a blogot:

Web Design

Összesen már ennyi oldalletöltés volt:

Web Design



Creative Commons License
Ez a a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.

Címkék

blog (31) blog.hu (31) blogger (31) bloginterjú (31) gasztro (1) goldenblog (12) interjú (31) interju (11) lászló (1) malackaraj (1) riport (31) róbert (1) szertár (1) zsiros (1) Címkefelhő

2009.09.19. 06:00 bloginterju

A Goldenblog győztes szakács, 2009-ben.

Ezen a héten, a Malackaraj blog mesterszakácsával, a 31 éves Péter Annával készült interjút olvashatjátok!

 

Az interjú:

Bloginterjú: Mikor indítottad a blogodat? Miért gasztroblog témában?

P.A.: 2009 márciusban, sokat főzök, van mondanivalóm a témában.

 

Bloginterjú: Valamilyen célod, van az oldallal? Mi adott ihletet az oldal megalkotására?

P.A.: Itthon még csak kevesekben tudatosult, hogy nem a zsír, hanem a tartósítószerek, mesterséges adalékanyagok, és édesítőszerek ártanak. Sok jól kereső, egyébként nyitott, tájékozott ismerősöm reggelizik párizsis-margarinos kenyeret, ebédel valami diétás tálcás ételt, utána édesítővel és complettával issza a nescaféját, vacsora megint párizsis szendvics, egész nap aszpartamos üdítőt iszik és nem érti miért fáradt, miért beteg állandóan, miért szomorú és miért hízik. Pedig ő ugye diétásat mindenből. Mellé jön a mártír duma, én nem érek rá főzni, se sportolni, könnyű neked, te azt csinálsz amit akarsz. A változtatás lehetősége mindenkinek adott, és nem pénz, vagy idő kérdése. Ebben próbál segíteni a Malackaraj, ezért helyeztem a hangsúlyt az alapanyagokra és a nagyon egyszerű, költséghatékony, nem tájidegen alapanyagokból készülő fogásokra, így a konyhában még újak is kapnak segítséget. A bonyolultabb ételekkel a tapasztaltabbakat igyekszem boldogítani, mert egy kakasból jó a pörkölt, de létezik coq au vin is. Aki már profi pörköltben, nyisson, fedezzen fel új területeket, ismerjen meg más alapanyagokat, recepteket is.

 

Bloginterjú: Mennyit foglalkozol a blogoddal napi szinten? Egy-egy poszt megírása mennyi időt vesz igénybe?

P.A.: Napi két órát. Az írást nem a Karajon kezdtem, ezért az gyorsan megy, a többi szerző cikkének szerkesztése és a helyesírás ellenőrzése viszi el az időt, de én is kezdek belejönni a szerkesztésbe, és ők is fejlődnek. 

 

Bloginterjú: A rengeteg receptet, ötletet, praktikákat honnan vadászod össze?

P.A.: Régi és új tapasztalatok. A Malackarajon minden recept megtörtént, minden fotó saját, nem csak dumálunk, vagy átveszünk dolgokat, hanem kipróbáljuk. A filmes, körleveles posztokon kívül nem jelenhet meg internetről kukázott anyag, tartalomvadászás helyett tapasztalatgyűjtés megy, éttermek, utazások, szakácskönyvek, találkozások és emlékek irányítják a tartalmat.

 

Bloginterjú: Hány bejegyzéssel büszkélkedhetsz összesen? Milyen gyakran frissíted az oldalt?

P.A.: Malackaraj- 126 Tejbenvajban-113 Belsőség- 100 Fuji és Lángos – 7 E85- 2

Ez 348. A Malackarajon naponta élesül poszt, hétvégén is. 

 

Bloginterjú: Írtál már posztot különleges helyről?

P.A.: A Malackarajra nem. Ide nem készülnek spontán posztok, ezért a munkahelyemről írom mindet, de szerencsére nem szuszog a nyakamba senki a monitort figyelve, mert ott én vagyok a nagytestvér.Tavaly januárban Mexikó utcáiról, kávézókból, benzinkutakról, motorháztetőkről blogoltam a Tejvajra és a Belsőségre, de akkor nyaraltam.

 

Bloginterjú: Mennyi az átlagos napi látogatottságod? Összesen hányan nézték meg már a blogodat?

P.A.: Napi 3000 egyéni látogató körül és az indulás óta 750 000 oldalletöltés volt.

 

Bloginterjú: Indítanál újabb blogot? Milyen témában?

P.A.: Most nem, de jövőre indul valami más is.

 

Bloginterjú: Van esetleg más blogod is?

P.A.: Van, a Fuji és Lángos, még tavaly készült az új weboldalamhoz, de azóta parkolópályán van, nem örökre.

 

Bloginterjú: Csúnya, bántó kommenteket szoktál kapni? És elismerőeket? Hogyan reagálsz rájuk?

P.A.: A Malackarajon kulturált párbeszéd folyik, de már nincs az a mocskolódás, ami meghatna. A totalcar után nehéz lesz nekem újat mutatni a témában, azokban az időkben talán az indexes közéleti újságíróknak írt gyűlöletleveleket is felülmúlták a nekem címzett emailek, kommentek. Nehéz volt megszokni, de sikerült, nekem most ettől pont könnyebb. Ha valaki mégis eltéveszti a helyszínt, kimoderálom, a spammelőket, és az erőszakos hittérítőket pedig kitiltom örökre. Nem személyes indíttatásból, hanem mert elviszi a társalgást, a szerencsétlen nyomja: meg fogtok dögleni a hústól, a többiek meg vitatkoznak vele, aminek semmi értelme, offoljon máshol.

 

Bloginterjú: Napi szinten hány visszajelzést kapsz e-mailban? Milyen témákban keresnek meg?

P.A.: Ritkán kapok levelet, mert az oldal tudatosan úgy lett kialakítva, hogy a kérdések, kívánságok az ottani fórumokba, és ne az én postaládámba fussanak. Erre van a Hentes válaszol, amit a hentesünk, Gál József visz, és ott a Pánikszoba, ahol meg az válaszol aki először éri a kérdést, néha a kommentelők intézik el egymás között. Ez így nagyon jól működik, az olvasók nincsenek rám és az én időmre utalva.

 

Bloginterjú: Ha újra kezdhetnéd, elindítanád az oldalt? Vagy egy egészen más témájú blogot írnál?

P.A.: Igen, pont ugyanígy.

 

Bloginterjú: Szeretnél valamilyen változtatást mostanában az oldalon?

P.A.: Már készül az új főoldal, lesz főzősuli profi séffel, nem is akárkivel, indul egy vega rovat, mert rengetegen kókler módon vágnak bele a hús és a hal elhagyásába, elfelejtik pótolni a megvont nyomelemeket, fehérjéket, rántott sajton és péksütiken élnek. De ez nem csak nekik lesz hasznos, mert én sem eszem minden nap húst, jó ha hetente háromszor, és a többi napra jól jön minél több érdekes ötlet. Indulnak lexikonok és egy francia sajtokat, különleges szalámikat, alapanyagokat bemutató delikát sorozat is. 

 

Bloginterjú: Meddig szeretnéd írni a blgodat? Sok energiádat elveszi?

P.A.: Túlfűtött, kreatív ember vagyok, és ezt nem élem ki a munkámban, ezért a Malackaraj szabadgyököket köt le, nem energiákat. Az oldal jövője pontosan meg van tervezve a következő két évre, addig biztosan foglalkozom vele. Ha két év múlva ott tart, ahol kell, akkor kezdődik csak igazán a meló.

 

Bloginterjú: Megfordult már a fejedben, hogy abba kéne hagyni?

P.A.: Nem, elég könnyedén szabadulok meg a legkisebb kényelmetlenségtől is, de ez nem az.

 

Bloginterjú: Volt már bevételed a blogolásból?

P.A.: Igen, de nem a Malackarajból.

 

Bloginterjú: Kiadásaid vannak/voltak?

P.A.: Igen, de a Malackaraj előtt is jól ettünk.

 

Bloginterjú: Nyereményjáték vagy közös főzőcskézés az olvasókkal? Volt már? Tervbe van véve?

P.A.: Májusban volt egy kolbászsütés az olvasókkal, télen pedig disznót vágunk közösen. Volt már játék is, egy malackaraj volt a nyeremény, a szarvasmarha nyelvét kellett felismerni egy makró felvételről, egy állatorvosnak tanuló srác nyerte.

 

Bloginterjú: Melyik a kedvenc ételed? Melyik ételt tudod te legjobban elkésztetni, mi a specialitásod?

P.A.: Rengeteg kedvenc ételem van, a lóhúson kívül mindent megeszek, kedvenc alapanyagom a vaj. Nincs olyan étel, amit én tudnék a legjobban elkészíteni, de flanban elég jó vagyok. Pont egy édességben, amiket nem kedvelek túlságosan.

 

Bloginterjú: Hol tanultál, milyen végzettséged van?

P.A.: A Magyar Iparművészeti Egyetemen (ma MOME) végeztem, textiltervező művész vagyok.

 

Bloginterjú: Milyen nyelven beszélsz és milyen szinten?

P.A.: Angolból van egy középfokú C-m, olaszul tárgyalóképes vagyok, és beszélek spanyolul.

 

Bloginterjú: Hol dolgozol? Milyen területen? Külföldön dolgoztál már? //ha még nem: Kipróbálnád?

P.A.: A saját ruhaipari cégemben dolgozom. Olaszországban jártam egy évet egyetemre, és utána ott dolgoztam három, Párizsban negyed évet.

 

Milyen kikapcsolódással töltöd az idődet, akkor mivel? Hobbi?

P.A.: Van egy 23 éves kockavolvóm, hajtok hozzá alkatrészeket, matekozok mit újítsak még fel rajta, vagy autókázok vele, sokat járok étterembe, még többet sportolok. Tervezem a garázs bővítését, jövőre egy motorral, utána egy még öregebb veteránnal, a Volvo túl praktikusnak bizonyult, simán előveszem télen is. Kéne mellé egy igazán haszontalan kocsi.

 

Bloginterjú: Kedvenc oldalad/blogod melyeket szívesen olvasol?

P.A.: Rendszeresen olvasom a szlengblogot, tardai történeteket és a kretén.hu-t, és a jalopnik.com-ot, különösen, amióta egyik kedvenc kollégám, OP ott ír. Követem néhány indexes újságíró cikkeit és kedvelem az origo filmklubját. Bár a városban fo"leg bringázok, olvasom a bkv-figyelo"t, figyelemreméltó a szerkeszto" srác munkája.

 

Bloginterjú: Melyik a kedvenc "szakmai" oldlad/blogod, ahonnan sok ötletet merítesz te is?

P.A.: Eléggé belelendültem a szakácsköny-gyűjtésbe, blogok közül a Chili&Vaniliát és Fűszeres Eszter oldalát olvasom. Ötleteket inkább éttermi menükből, vagy a hentes előtt, idegenekkel dumálva szoktam felszedni, ott néha van spontán Malackaraj blogtalálkozó is.

 

Bloginterjú: Miért érdekel a főzés? Kinek szoktál főzni általában? Ha elmész egy közös kerti partira, akkor te vezeted a főzést?

P.A.: Elég korán önállósultam, és ha jót akartam enni, főzni kellett, a mindenkori pasik pedig lelkesültek. Sokat éltem külföldön kevés pénzből, a főzéssel pedig sokat lehet spórolni. Sokat főzök barátoknak, a legcsóróbb időkben is voltak nálunk szuper vacsorák, pedig elég önző vendéglátó vagyok, nem érdekel van-e szalvéta és azt főzöm, amihez kedvem van, ennek ellenére mindig boldogan megeszi mindenki. Ha arra van igény, főzök máshol is, legutóbb még egy átsütött sztékre is rábeszéltek, de az volt az utolsó eset, vagy medium, vagy tarját eszünk.

 

Bloginterjú: Nyaralni voltál? Merre? Milyen volt? Finom ételek?

P.A.: Idén még nem, majd az ősszel és télen. És igen az egyik lehetséges helyszínen, Stockholmban már kinéztem minden napra egy éttermet és hozok haza Surströmminget is.

 

Bloginterjú: Számítottál arra, hogy ilyen sikert fogsz elérni a Goldenblogon?

P.A.: Igen, mégis meglepett, hogy a HVG milyen következetesen bevállalós volt, amit a Szlengblog és a Bestofsemmi győzelme is bizonyít. A Bestofsemminek majdnem jobban örültem, mint a Malackarajnak.

 

Bloginterjú: A nyeremény főző tanfolyamot kipróbáltad? Milyen volt? Tanultál valamit?

P.A.: A Malackarajra írnak mások is, a tanfolyamra ők mennek, de még eddig nem volt senki.

 

Bloginterjú: A Goldenblogos rendezvényről. Milyenek voltak a személyes tapasztalataid, élményeid? Ismertél már bloggereket? Volt akivel összebarátkoztál, vagy beszélgettél egy jót?

P.A.: Találkoztam régi ismerősökkel, de ők nem bloggerek. Egész este Hódos Hajnit hallgattam, aki rengeteget tud beszélni és hangosan, cserébe marha jól ír a Karajra. Másnap erősen hasogatott a fejem, ennek több oka is lehet.

 

Bloginterjú: A Goldenblog megnyerése után észlelsz valamilyen változást a bloggal kapcsolatban?

P.A.: Igen, volt néhány ellendrukkerem régről, ők lekoptak. A lehetséges hirdetők előtt ezzel a címmel fogok haknizni, és a bevétel elég nagy változás lesz.

 

Bloginterjú: Szponzoraid támogatóid lesznek/vannak?

P.A.: Gál József hentes lelkesen viszi a Hentes válaszol rovatot és a blogtalálkozót Józsi mellett megtámogatta a Jókenyér is. Hirdetők lesznek, szeretnék több, de ugyanilyen minőségű, vagy jobb tartalmat és ehhez a fejlesztéshez, konkrétan a napi két poszthoz már kell lóvé.

 

Bloginterjú: Továbbiakban összefoglalva milyen terveid ötleteid vannak? Mire számíthatnak az olvasók?

P.A.: Az olvasók nézők is lehetnek, mert mindjárt indul a Malackaraj tévé az Index Videón. Ez egy régóta várt és nagy lépés lesz, azonos témában és a megszokott stílusban.

 

Bloginterjú: És néhány jó tanács az olvasóknak: A 3 legfontosabb szabály a főzéssel kapcsolatban amit mindig érdemes szemelőt tartani?

P.A.: Nem vagyok nagy barátja a szabályoknak, az ökölszabályoknak igen, de azt csak egyet tudok a konyhában: ott sem lehet szarból várat építeni, a jó minőségű alapanyag, és a hozzá tartozó technológia betartása a legfontosabb.

 

Bloginterjú: Bármi más az olvasóknak?

P.A.: Ne féljenek a zsírtól, sportoljanak sokat.

 

Elolvasad az interjút? Ne hagyd szó nélkül!

 

Szeretnél TE is egy saját bemutatkozást?
<<Néhány kattintás az egész>>

 

Csak linket cserélnél?
<<Persze, részletek itt>>

36 komment

Címkék: blog blogger interjú blog.hu gasztro riport interju goldenblog bloginterjú malackaraj


A bejegyzés trackback címe:

https://bloginterju.blog.hu/api/trackback/id/tr381391922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elipszilonostyé 2009.09.19. 13:40:32

A malackaraj egy igazi elvitathatatlan érdem, ami előtt alázattal meghajlok, pedig nincs nagy titka: szeretettel írják.
Péter Annába pedig menthetetlenül szerelmes vagyok; egy igazi reneszánsz nő.

mikmaq 2009.09.19. 13:46:54

Egyetértek! Értékelem, amikor egy nő nőként viselkedik: jókat főz, és ráadásul szívből és ésszel. Gratula az egész csapatnak, meg sok sikert, meg ilyesmi!

ratman_ (törölt) 2009.09.19. 14:07:01

Én a totalcaros működését rendkívül kártékonynak tartottam. Szerintem nem csoda, hogy szélsőséges indulatokat váltott ki sok olvasóból, jó döntés volt, hogy abbahagyta. Előbb kellett volna. Ezt a blogját nem olvastam, és mást se, mert képtelen vagyok szabadulni a totalcaron vele kapcsolatban szerzett előítéleteimtől.

bela2 2009.09.19. 14:10:36

Jaja,
most egészen visszafogott volt, csak kisebb mértékben fikázta a társait...

Herlock Sholmes 2009.09.19. 14:25:02

Ja, a csókosblog.
Ha a rántott szarról írna, akkor is három másodperc alatt címlapos lenne.
Ki bassza, lehet tudni?

Libikóka · http://www.minerva-szki.hu/szakkepzesek/ugyintezo-titkar.php 2009.09.19. 14:26:49

vannak a receptek, amik nagyon működnek, de van 1-2 ami nem annyira, mindemellett jó a blog és izgalmas!

Papp Sanyi 2009.09.19. 14:35:34

Azt ti sem gondoljátok komolyan, hogy ő mesterszakács!? Egy műkedvelő háziasszony, aki blogol. Egyébként szoktam olvasni a blogot, vannak jó dolgok, vannak kevésbé jók.

Lucius Cornelius Sulla (törölt) 2009.09.19. 15:04:43

@Herlock Sholmes:
Te biztos nem, ahhoz gyík vagy !
----
Nekem a blog tetszik. Hajrá! ;)

vallerGPS 2009.09.19. 15:22:33

Örülök, hogy a TC után jobb helyre került, oda nem volt való, de itt zseniális. Grat!

no mail, no problem 2009.09.19. 15:27:39

@ratman_:

Pont Péter Anna és OP volt a két logjobb arc a Totalcaron Csikós mellett, a többi halál érdektelen autóbuzulás. Ezek az emberek onnan közelítették meg az autókat, ahonnét valami értelme van, és jól írnak, ámbár CSZS néha maníros. Az autósújságírás a létező legértelmetlenebb újságírás, amikor az emberek tíz évente cserélek autót, mi a bánat értelme van évente 500 autókritikát megírni és elolvasni csupa olyan autóról, amibe nagy valószínűséggel soha nem fogsz beülni sem. Akkor már inkább a pornó, pedig az is olyan emberekről szól, akikkel szexelni sem fogok soha.

@Herlock Sholmes: Látom frusztrál, hogy egy nő sikeresebb nálad. Gondolom nem PA az egyetlen ilyen nő, sok ilyen lehet még rajta kívűl.

elipszilonostyé 2009.09.19. 15:51:33

@Herlock Sholmes:

És téged ki basz? Azt is lehet tudni? :P Nem szoktál te így röfögni, baj van?

Herlock Sholmes 2009.09.19. 15:52:14

@no mail, no problem: na meséld el, mitől olyan kurva sikeres P.A.
Hogy a csókos koma felnyalja címlapra?
Szánalmas...

ratman_ (törölt) 2009.09.19. 15:59:52

@no mail, no problem: Tiszteletben tartom a véleményed, de nem értek egyet vele. PA-nak az a törekvése, hogy egy technikai témájú blognak valami csajos (ahogy ő mondaná, pihepuha rózsaszín) fílinget adjon, szerintem elég beteges, és kellően felbőszítette a hímnemű olvasókat, akiknek az autós újságírásról hagyományosabb elképzeléseik vannak.
Lehet, hogy önjelölt kuktaként beválik PA, sok sikert hozzá. Az interjú jó egyébként, jó kérdéseket tettek fel, de sajnos így se bírom rávenni magam, hogy megnézzem bármilyen írott cuccát ennek a nőnek.

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2009.09.19. 16:23:00

A "ki dugja"-jelegű hozzászólásokkal nem értek egyet, de időnként az én fejemben is megfordul, hogy egyes blogokat miért nyomat annyira az Index...

A blogketreces kipakolászásban nem mindig látok logikát.

Amúgy a Malacka Rajjal semmi gondom, jó blog.

Herlock Sholmes 2009.09.19. 16:54:52

@hüjehalyó:

Legalább ilyen jó blog van húszezer.
Csak oda nincs csókos.

peace_n_love 2009.09.19. 18:07:33

Jó a blog, és az is lennék aki dugja...
Nagyon komázom a csajt, mert intelligensnek tartom, aki odafigyel arra, hogy mit eszik, meg sportol, és van olyan okos, hogy tudja, hogy pont, hogy csókosnak kell lenni, ha azt akarja az ember, hogy menjen a dolog...

s.p. 2009.09.19. 18:32:52

Tök jó, hogy valaki ennyi mindenhez ért! Divat, autók, főzés, sportok. Szerintem még egy kicsit borászkodni kéne, az még hiányzik... ;)

lali10005 2009.09.19. 18:35:47

fú, de kedves hölgyem. egészen zavarba jöttem a bestofsemmi - vel kapcsolatos megjegyzésénél. igen én is örülök, és ez volt szerintem az idei goldenblog értéke, hogy bevállalósak voltak.
gratulálok a blogjához, és köszönöm a bestofsemmi követését.

PanelProli 2009.09.19. 18:39:19

Jó blog, de aki szerint semmi csókosság sincs a dologba, az hogyan magyarázza azt, hogy a malackaraj mindent posztja azonnal kikerül az index címlapjára?!?!

Lehet, hogy nem dugja senki az indextől PA-t, de akkor is valahogyan viszonoznia kell azt a "szívességet", hogy tolják ezerrel a blogját...

'''' 2009.09.19. 19:48:04

Talán azért címlapos a blog olyan sokszor mert jó! Ez nem ötlött még fel a sok kretén fikázó agyában?

marosi50 2009.09.19. 20:15:32

Hajrá Malackaraj:
Ha egy férfi sikeres,azt is b@sszák???
/Magyarország,így szeretlek./

misbelief · http://tevhit.blog.hu 2009.09.19. 21:18:03

Az index-címlap-irigyeknek:

Gyerekek, hagyjuk már ezt a csókos blog témát, ez egy TÉVHIT - tegyetek le valamit az asztalra, és akkor ti is bekerülhettek közénk!!!

Levai Jutka 2009.09.19. 23:39:17

Szerintem nagyon jó és értékes volt Anna totalcaros munkássága. Bármily hihetetlen, nőket is érdekelhetnek autók, vásárláskor a kiválasztás min. 50%-ban rajtunk múlik, de inkább több. Anna pont hozzánk szólt, mert baromira nem csak a lóerők és a hajtásláncok (aki kitalálta ezt a szót, le kéne csukni) számítanak, meg a Winkler-féle meta arcméret, hanem egy kis design, érzések, hangulatok, praktikumok. Akinek egyik keze csavarkulcsban, másik olajoskannában végződik, az persze ezt nem bírja, de sose értettem, hogy akkor miért fikázásba kezd, ahelyett, hogy kitenne egy Murcielagot háttérképnek, és a farkát verné rá naphosszat.
(Bár attól én is magamhoz nyúlok... Ugye, Anna? :)

n2kt 2009.09.20. 02:24:38

én nagyon szeretném a blogját, hogyha nem ilyen stílusban írna, mivel eléggé egyezik az ízlésünk kaják terén, de idegesít ez a lekezelő, fúdelazavagyok hangnem

bár lehet, hogy van férje de nekem néha eléggé úgy tűnik, mintha nem p_na, hanem f_sz lenne alatta, ilyen látens leszbikus fíling (de hülyén hangzik ez így :D)

Eisy 2009.09.20. 16:05:01

Anna egy Istennő!

A főlapon vekengőknek pedig annyit, hogy írjanak a Szilynek ha valami nem tetszik.

Ja és zárójelesen, ők látogatottság alapján priorálnak, szóval semmi csókosság, puszta stat az egész index főlapos blogroll.

Mire ezt leírtam, jutott eszembe a hülyékkel nem vitatkozunk tétel, de ha már, akkor csak nem törlöm ki...

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2009.09.21. 13:11:53

Anna egy inteligens, okos, belevaló NŐ, és ehhez pluszban még baromira csinos is - ez bántja az őt fikázók szemét. Totalcar-os multját nem ismerem, ellenben a Karajon írt a multkor egy autózós cikket - az tetszett.
Hajrá Anna, csak így tovább, a goldenbbloghoz gratula az egész Malacka-Rajnak.

efzsé 2009.09.23. 13:29:14

Nem vagyok rajongó típus, sok mindent olvasok a szépirodalomtól a politikáig, de ez a blog állandó lelkesedést vált ki belőlem. Az én emberem ( csakazértis modorosan) minden főzéskor megkérdezi: na és, mit ír erről a malac? Per malac.
Azér ez már valami, nem?

efzsé 2009.09.23. 13:30:28

@Herlock Sholmes:
Csak tán nem te szeretnéd?

grésa 2009.09.23. 23:18:22

én ugyan nem hiszem, hogy a szájon át elkövetett dolgok olyan nagy hatással lennének az életünkre, de Anna szövegeit szívesen olvasom, mert jó a stílusa, hangulata, és olykor hasznos is. Több ilyen kéne, az idióta poli-dili helyett!

RoFä 2009.09.25. 12:35:01

@ratman_:
Engem peldaul kibaszottul nem erdekelt, hogy milyen "ferfias" elvarasai vannak a TC olvasoinak. Cikket abba lehet hagyni feluton, meg el se kezdeni ha xy irta, na de duhongeni rajta? Viragozzek minden budoske, bazze. Anna meg nem ir rosszul.

Bar a Belsosegen minden ketseget kizaroan Orosz Peter volt a muvesz, tokeletesen pozitiv ertelemben. Csikos meg szamomra az Utolso Magyar Autosujsagiro, jo hogy legalabb o maradt.

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2009.09.29. 13:10:57

@Levai Jutka: A végével nem feltétlenül értek egyet.

Nem vagyok autószerelő, de masszív autóbuzi, az igen. A két Land Roveremet saját magam szerelem, szóval gyakorta van, hogy az egyik kezem csavarhúzó, a másik meg olajoskanna, mégis csipáztam Anna írásait a TotalCar-on.

Hogy néha nem voltak száz százalékig hibátlan, szakmai szempontból kifogástalan írások? Na és akkor mi van? A többieké sem azok, néha még miszter Csikós is tud írni badarságokat, de a TotalCar-t nem is azért olvassuk. Ha száraz tényeket érdekelnének, akkor elolvassuk az autók kezelési kézikönyvét, és jónapot. Szóval szerintem semmi baj nem volt Annával a TotalCar-nál sem.
süti beállítások módosítása