Bloginterjú

Az oldalon bloggerekkel készült készült bemutatkozásokat, interjúkat találtok. Rengetek hasznos, és új blogot megismerhettek, nem beszélve arról, hogy az egyes blog készítőiről is sok-sok új információt, és érdekességet olvashattok. Elsődleges szempontnak tartom, hogy minőségi, részletes interjúk kerüljenek fel az oldalra. Kellemes szórakozást!

Ismertető

Szívesen olvasnál valakiről egy beszámolót, interjút. Írd meg az ötleted, kívánságod a bloginterju@indamail.hu e-mail címre, és megpróbálom minél hamarabb teljesíteni.

Linket szeretnél cserélni? Megoldható csak írj egy e-mailt a címemre, ebből mind a kettőnknek haszna származhat.

Ha tettszik az oldal, és szeretnéd a következő interjút is elolvasni, akkor vegyél fel a könyvjelzőid közé.

Heti rendszerességgel szeretném megjelentetni az interjúkat, de a publikálás a hét bármely napjára eshet.

Kapcsolat:

e-mail: bloginterju@indamail.hu

msn: bloginterju@indamail.hu

Skype: bloginterju
Chat with me

Az oldal szabályzatát mindenki olvassa el, ezt ide kattintva meg is teheted, de a fenti menüből is elérheted a szabályzatot!


Néhány olvasói visszajelzés:

"Ma bukkantam rá az oldaladra. Jó ötletnek tartom a témát, amolyan hiánypótló."

"Nagyon jó, kezdeményezésnek tartom bemutatni a blogosokat, interjút készíteni velük."

"Valóban jó kezdeményezés, közelebb kerülhetünk így egymáshoz, sőt a mostanában divatos Bloggerigazolvány féle nem tudom mihez jó támpont lehet ez az oldal."

"Egyszer volt már hasonló blog, de megszűnt. Sajnáltam, hogy - a kezdeti lelkesedés ellenére - feladták a srácok, és sajnáltama blog megszűnését is. Remélem, ez a blog életben marad, mi több, felvirágzik. Előre! :)"

Aktuális szavazás

Számláló

Jelenleg ennyien tartózkodnak a blogon:




Összesen ennyi ember látta már a blogot:

Web Design

Összesen már ennyi oldalletöltés volt:

Web Design



Creative Commons License
Ez a a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.

Címkék

blog (31) blog.hu (31) blogger (31) bloginterjú (31) gasztro (1) goldenblog (12) interjú (31) interju (11) lászló (1) malackaraj (1) riport (31) róbert (1) szertár (1) zsiros (1) Címkefelhő

2009.08.04. 18:31 bloginterju

Mi is a bloginterjú?

Kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben az oldal céljáról, létrejöttéről találhatsz információkat.

Az oldal első bejegyzését 2009.07.24. 11:21-kor publikáltam.

Szerettem volna egy saját blogot, de nem tudtam az elején, hogy milyen témában hozzam létre. Photoshop? Valami IT-s hírek? (ilyenből már rengeteg van, ezért nehezebb lenne vele érvényesülni, és az olvasókat sem érdekelte volna már a 25. leírás a photoshop lasszó eszközéről.) Valami egyedit szerettem volna létrehozni, olyat, amiből nagyon kevés van, talán nincs is hasonló.

Sajnos az IT-s témától el kellet fordulnom(elképzelhető hogy ott is vannak lyukak, de azok befoltozását most már másokra szeretném hagyni :) ).

A választásom egy olyan blogra esett, ami mindenkit érdekel, mindig más a téma és érdekes információkat lehet róla szerezni. Így létrehoztam a bloginterju.blog.hu oldalt.

Mi is ez az oldal valójában, mi a célja?

Az oldalon a legkülönfélébb blogokat szeretném bemutatni, mi több a szerkesztőikkel interjút készíteni. Legyen híres, vagy pár 10-100 látogatottságú oldal, ha jó akkor jó és ez a lényeg: Érdemes arra, hogy más emberek is megismerjék!

A blogom célja, hogy összefogja az internet legjobb blogjait, és az ide látogató olvasóknak csak szemezgetni kelljen az érdekesebbnél-érdekesebb blogok közül.

Milyen gyakran olvashatok itt új interjúkat?

Szívem szerint minden nap felraknék egy új interjút, hiszen rengeteg szuper blog kering a neten. Én úgy gondoltam, hogy heti egyszer szeretnék új interjút publikálni, részben azért hogy mindenki el tudja olvasni, részben pedig se én se ti nem győznétek szusszal. 

Érdekel az oldalam/véleményem?

Persze! Nagyon fontosnak tartom kikérni az olvasók véleményét, mind szavazás, mind e-mail vagy hozzászólás formájában, hiszen a blog nektek szól akkor jogotok van ismertetni az észrevételeiteket, és az ötleteiteket.

Az oldalad is érdekel természetesen, miért ne érdekelne. Linkcserének nagyon örülök, hiszen a kapcsolatok építik az internetet! Interjút is készítek veled, persze ehhez át kell mennie a „minőség ellenőrzésen”meg kell felelnie az oldaladnak, melyről részletesebb leírást találhatsz ide kattintva, vagy a menüben navigálva az "Segítség"->"Interjú/link csere" menüpont alatt.

 

Te zöld vagy, vagy felhasználó barát?

Egyértelműen mind a kettő. Fontosnak tartom hogyha valaki megtisztel azzal, hogy megnézi a blogom, akkor igenis kifogástalan és nagyszerű tartalmakat kapjon! Az oldalon a navigálást is szeretném leegyszerűsíteni, átláthatóbbá tenni az oldalt(ez ügyben folyamatosan zajlanak fejlesztések), Az oldal szép megjelenésére is próbálok adni, hiszen ez az első benyomása a látogatónak. Először nem olvas, hanem néz: Tetszik? -akkor beleolvasok, hátha nem is olyan rossz. Nem tetszik? -Nem is lehet olyan jó, ha így néz ki.   Természetesen ez sok esetben nem igaz!
Tehát ezért vagyok zöld, gyorsabban megtalálja a felhasználó amit keres, előbb kapcsolja ki a gépet, így kevesebb áramot is fogyaszt :)

 

Biztos, hogy mindenkinek szól? Azt mondtad...

Nem, sajnos nem szól mindenkinek, olyan nem létezik. Az oldalam azoknak szól:
a, akiknek van kedvenc blogjuk, és azok szerzőjével szeretnének jobban megismerkedni.
b, akiknek van saját blogjuk, és érdemesnek tartják arra, hogy megismerjék az emberek.
c, akik szeretnének megismerkedni egy-egy új, és nagyszerű bloggal.

Persze, lehet hogy egyik csoportba sem tartozol, de attól még olvass bele, hátha megtetszik az egyik. Beírhatod az oldal keresőjébe is, hogy milyen téma érdekel. Lehet, hogy megéri...

 

Nem találom rajta a kedvencem! Mit tegyek?

Semmi baj, hiszen nem lehet rajta mindenki! Ha olyan az oldal, hogy szerinted megérne egy interjút, küld el a bloginterju@indamail.hu e-mail címemre, és ha érdemesnek tartom arra én is, akkor lehet hogy pár héten belül már olvashatod is! Ez ám a kívánságműsor :)

 Zárszónak annyit, hogy érdemes olvasgatni az interjúkat, már ha csak a te érdekedben nézzük akkor is. Nyilváníts róla véleményt, oszd meg velem ötleteidet, kívánságaidat!

Csak ne felejtsétek el, elolvasni az oldal szabályzatát sem!

 

Üdv: Bloginterju

4 komment

Címkék: blog blogger interjú blog.hu riport bloginterjú


A bejegyzés trackback címe:

https://bloginterju.blog.hu/api/trackback/id/tr571288803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mademoiselle · http://mademoiselle-pickwickportfolio.blogspot.com/ 2009.09.19. 17:10:48

Remek ötlet a blog, mindig érdekes bepillantani a kulisszák mögé, gratula :-)

grgrgr 2009.10.12. 15:26:39

Egész érdekesek ezek az interjúk. Vajon miért nem lehet tudni, ki irta őket?

Kéne egy "öninterjú" - amit a bloginterjú szerzője készit saját magával .

Vagy csak én nem találom a blogszerzőre vonatkozó infokat? Újságíró vagy? Vagy csak "amatőr"?

bloginterju 2009.10.12. 15:36:18

@grgrgr: Szia:) A kérésed teljesen jogos lehet, igen, valóban nincsenek infók, egyenlőre névtelenül futtatom az oldalt.
Öninterjú majd egyszer biztosan lesz, csak még szeretnék várni egy kicsit vele. Nem vagyok szakmabeli inkább, csak egy olvasó aki nem talált hasonló oldalt, és ezért elkezdett írni egyet, és szerencsére sokaknak tetszik. Örülök hogyha tetszik.

@Mademoiselle: Köszönöm az elismerést, jól esett olvassatok továbbra is :)

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2009.11.13. 21:43:37

Kedves Blogtulaj!

Úgy gondolom, érdemes vagyok arra, hogy meginterjúvolj. Blogom 2007 márciusában indult, szórakoztatási céllal, de nem ám afféle "Ne fürgyé le" és hasonló alpári humort képviselek, hanem az entellektüelebb fajtát, s a visszajelzések alapján közkedveltségnek is örvend diáriumom. Így tehát, ha felkeltettem érdeklődésed, szívesen állok rendelkezésedre egy interview keretein belül.

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula
a BME mérnök-fizikus szakának V. éves hallgatója kondenált anyagok fizikája szakirányon
süti beállítások módosítása