Bloginterjú

Az oldalon bloggerekkel készült készült bemutatkozásokat, interjúkat találtok. Rengetek hasznos, és új blogot megismerhettek, nem beszélve arról, hogy az egyes blog készítőiről is sok-sok új információt, és érdekességet olvashattok. Elsődleges szempontnak tartom, hogy minőségi, részletes interjúk kerüljenek fel az oldalra. Kellemes szórakozást!

Ismertető

Szívesen olvasnál valakiről egy beszámolót, interjút. Írd meg az ötleted, kívánságod a bloginterju@indamail.hu e-mail címre, és megpróbálom minél hamarabb teljesíteni.

Linket szeretnél cserélni? Megoldható csak írj egy e-mailt a címemre, ebből mind a kettőnknek haszna származhat.

Ha tettszik az oldal, és szeretnéd a következő interjút is elolvasni, akkor vegyél fel a könyvjelzőid közé.

Heti rendszerességgel szeretném megjelentetni az interjúkat, de a publikálás a hét bármely napjára eshet.

Kapcsolat:

e-mail: bloginterju@indamail.hu

msn: bloginterju@indamail.hu

Skype: bloginterju
Chat with me

Az oldal szabályzatát mindenki olvassa el, ezt ide kattintva meg is teheted, de a fenti menüből is elérheted a szabályzatot!


Néhány olvasói visszajelzés:

"Ma bukkantam rá az oldaladra. Jó ötletnek tartom a témát, amolyan hiánypótló."

"Nagyon jó, kezdeményezésnek tartom bemutatni a blogosokat, interjút készíteni velük."

"Valóban jó kezdeményezés, közelebb kerülhetünk így egymáshoz, sőt a mostanában divatos Bloggerigazolvány féle nem tudom mihez jó támpont lehet ez az oldal."

"Egyszer volt már hasonló blog, de megszűnt. Sajnáltam, hogy - a kezdeti lelkesedés ellenére - feladták a srácok, és sajnáltama blog megszűnését is. Remélem, ez a blog életben marad, mi több, felvirágzik. Előre! :)"

Aktuális szavazás

Számláló

Jelenleg ennyien tartózkodnak a blogon:




Összesen ennyi ember látta már a blogot:

Web Design

Összesen már ennyi oldalletöltés volt:

Web Design



Creative Commons License
Ez a a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.

Címkék

blog (31) blog.hu (31) blogger (31) bloginterjú (31) gasztro (1) goldenblog (12) interjú (31) interju (11) lászló (1) malackaraj (1) riport (31) róbert (1) szertár (1) zsiros (1) Címkefelhő

2009.08.04. 00:00 bloginterju

Eddigi interjúk, rövid ajánlóval

 

10. Péter Anna - malackaraj.blog.hu

  

Oldal ajánló:

A 2009-es Goldanblog-díjas gasztroblogon leginkább hús alapanyagból készült recepteket lehet olvasni. "Ne féljenek a zsírtól, sportoljanak sokat."
 

9. Buherátor - buhera.blog.hu

  

Oldal ajánló:

2009-es goldenblog-díjas informatika blog. Az oldalon rengeteg biztonsági hibáról, rendszerek gyenge pontjiról lehet olvasni.
 

8. Zolivagyok - zolivagyok.blog.hu

Oldal ajánló:

 A 2009-es goldenbog-díjas énblog. "Napló, médiafirka, emberállat, és náha erőteljes bazmeg." 

 

7. Rántó Péter - filmdroid.blog.hu

Oldal ajánló:

 Akik szeretik a filmeket, azok biztosan imádni fogják ezt az odlalt. Hirek, előzetesek, poszterek irományok a filmek világából!
 

6. freddyD - rosszpcjatekok.blog.hu

Oldal ajánló:

Ha megelégelted, hogy a boltban már megint nem tudtál ellenállni az „Ezt Vedd Meg” felszólításnak és a drágán megdolgozott 990 forintodat egy ócska pécés játékra költötted, akkor még nem nézted meg a Rossz PC Játékok Sorozatot, ugyanis itt videók formájában meglesheted, mit kellene inkább a bolt polcán hagyni.

Ezen kívül más vicces vagy rémes érdekességek jó és rossz játékokról egyaránt.

 

5. Nyelvész Józsi - szleng.blog.hu

Oldal ajánló:

A Szlengblog a magyar nyelv (és ezzel együtt kultúra) blogja, alulnézetből. Pár tokodi főfasz, a feltörekvő senki (Kisnovák), az öreg, ötvenkilós, de megfelelően erőszakos állat (Gyulabá), és egyéb tokodi arcok kalandjait követem a háttértörténetben. Ott van például a Kungl Timike, akit persze mindenki lekúr, még a kisegítős Tónió is, meg a Búzási Pali. Jah, beceneve Paolító, éljen a dolce vita, érted. A tag, miután ittasan halálra gázol egy táti fogyatékos csávót, és kijön a Baracska beachről, Írországba menekül. Tasnádi Kálmán és Dénes, a két vállalkozó, mindig csak a lóvén jár az eszük. A valóság által ihletett történet ez, és persze elég kevés pátosszal beszélnek a formák, ha érted, mire gondolok.

Az én nevem Nyelvész Józsi, és küldöm neki a blogot, mintha kéne.

 

4. SzÁ és MCs-appleblog.blog.hu

Oldal ajánló:

Ha mindig naprakész újdonságokat és híreket szeretnél olvasni az apple varázslatos világából, akkor ez a blog neked való. Az Apple jó. Az Apple szebbé teszi az életed. Az Apple megnyitja a szívcsakrádat.

 

3. Utcaszociológia-uccaszoc.blog.hu

Oldal ajánló:

A gondolat, hogy írjak az utcán látottakról, hallottakról már régebben kipattant a fejemből, de igazán megvalósítva csak az Utcaszociológia név kitalása után lett. Először a terv az volt, hogy a posztok elején röviden leírom az eseményt, majd kommentálom. Ám korábbi blogokból tanulva a kommentárt az olvasóra bízom, én csak a szituációt rögzítem, mintegy kiindulási pontot biztosítva az elmélkedéshez.
Alapanyagban nem szenvedek hiányt, ugyanis az ihlető a nagy magyar valóság, amely bár elcsépelt közhely, de nap, mint nap tud újat mutatni. Ha csak az utca síkján mozognék, lehet kicsit unalmas lenne, így pár hét után úgy döntöttem merítek tévéből, rádióból, internetről egyaránt - bevált, ugyanis érdekesség ott is akad bőven.
A politikai, kisebbségi témákat - tehát a potenciális vitacsírákat- igyekszem kerülni, de, ha úgy látom, hogy tanulságos, akkor egy-egy fénykép, sor ereéig élek velük.
Nagyképűen azt mondhatnám, hogy úgy vagyok ezzel a "projekttel", mint Örkény István az Egypercesekkel: tükörnek szánom, tanító célzattal, hogy lássuk, milyenek is vagyunk valójában, amikor önmagunkat adjuk és természetesen viselkedünk mindenféle megjátszás, felvett szerep nélkül. Lehet, ez kiábrándító, de ezek is mi vagyunk. A felismerést mindenki maga kell, hogy megtegye a blog csak elindít ebben, forrást biztosít.

Blog megtekintése: uccaszoc.blog.hu

 

2. Gál Mihály-BKVfigyelő, MÁVfigyelő

Oldal ajánló:

Gál Mihály vagyok. Két éve, 2007 júniusában azért indítottam a blogot, mert megelégeltem, hogy a BKV akkori vezetése nem foglalkozott megfelelően az utas panaszokkal, az utasok észrevételeivel. Célom nem más, mint a budapesti tömegközlekedést igénybevevők véleményét a köztudat és a BKV vezetői elé tárni, annak érdekében, hogy a közösségi közlekedés fejlődését az utasokkal közösen elősegítsük. A blognak (és a szerzőnek) nem célja a BKV lejáratása. Mi azt szeretnénk, ha a BKV vezetése az itt felvetett hibákból tanulna, és javítana rajtuk, hogy az utasok elégedettebbek legyenek.

Blog megtekintése: BKVfigyelő   MÁVfigyelő

 

1. Zsiros László Róbert-szertár

Oldal ajánló:

A Szertár egy természettudományos ismeretterjesztő videoblog sok-sok kísérlettel. Azoknak ajánlom, akik eleve szeretnek kísérletezgetni, házat felrobbantani, tengerimalacot nyúzni. Meg azoknak, akik világ életükben utálták a természettudományos-tárgyakat.

Mi a Szertár?

Egy blog minden szerdán megjelenő új videoszösszenettel. Amolyan természettudományos-technikai ismeretterjesztő videoblog.

Blog megtekintése: szertar.blog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: blog blogger interjú blog.hu riport bloginterjú


A bejegyzés trackback címe:

https://bloginterju.blog.hu/api/trackback/id/tr701287220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása